Политика приватности

Датум последње промене: 10.04.2023.

О нама и овом веб-сајту

Удружење грађана “ТУРИСТИЧКИ БИСЕР” – Вучје (у даљем тексту Удружење) је невладино и непрофитно удружење грађана, основано на неодређено време ради развоја туризма на првом месту. Овај веб-сајт са доменом tbv.rs је званична презентација Удружења која обезбеђује јавност свих наших активности.

Прикупљање и обрада личних података

Као посетилац нисте обавезни да доставите своје личне податке да бисте користили овај веб-сајт. Без обзира на наведено, овај веб-сајт може да прикупља личне податке које посетиоци добровољно достављају. Ако је то случај (на веб-сајту постоји неки систем или апликација који се користе за прикупљање или обраду личних података за различите сврхе, нпр. запошљавање) сагласност са обрадом ваших личних података прикупиће одговарајући контролор личних података у складу са важећим Законом о заштити података о личности и добићете информације о прикупљању и обради личних података пре него што било који лични податак буде узет или обрађен.

Колачићи

Овај веб-сајт прикупља стандардне информације за логовање укључујући Вашу интернет адресу, тип претраживача и језик, време приступа. Како бисмо обезбедили што боље функционисање веб-сајта и омогућили побољшану навигацију ми користимо колачиће (мале текстуалне датотеке које се чувају у претраживачу корисника). Не прикупљамо нити чувамо појединачне колачиће, они се налазе само у Вашем интернет претраживачу. Можемо да приступимо само збирним, неперсонализованим подацима о колачићима које евентуално користимо у функционалне сврхе.

Друштвене мреже и остала трећа лица

Овај веб-сајт може да користи апликације или услуге за друштвене мреже које вам омогућавају да делите садржаје са другим корисницима (заједно „апликације за друштвене мреже“). Било који лични податак или друга информација коју можете поделити путем апликација за друштвене мреже може бити прочитана, прикупљена или коришћена од стране других корисника апликација за друштвене мреже над којима имамо малу или уопште немамо контролу. Због тога не можемо бити одговорни за коришћење, злоупотребу или неприкладну употребу било ког личног податка или других информација које сте поделили путем апликација за друштвене мреже. Исто се односи и на садржај са популарних мултимедијалних платформи, као што су YouTube и Vimeo.

Промена политике приватности

Повремено ћемо ажурирати ову Политику приватности, а након сваке промене ћемо навести датум ревизије на врху ове странице, која ће бити валидна од тог датума. Предлажемо да повремено прегледате ову политику приватности како бисте били информисани о начину на који штитимо ваше информације.

Заштита приватности деце

Уважавамо заштиту приватности деце у интерактивном онлајн свету. Наша политика забрањује прикупљање или задржавање података о особама млађим од 13 година.